Despre festival

Simte energia muzicii electronice într-o nouă locație: FOSFOR revine

 

Această vară va fi cu adevărat explozivă! Festivalul de muzică electronică FOSFOR te aduce la următoarea limită extremă!

 

 

FOSFOR aterizează în GOODZONE! Pe 30 iunie, pe malul drept al lacului Ghidighici, vei fi copleșit de o noapte incendiară, care va pulsa pe ritmurile celor mai tari piese ale acestui an. În comuna Vatra, în preajma GOA Territory, se va desfășura cel mai tare eveniment al acestei veri, care nu te va lăsa indiferent. FOSFOR va începe în data de 30 iunie, la ora 18:00 și va dura până la ora 6:00 dimineața.

 

12 DJ vor mixa pentru tine cele mai nebune piese, de la apus până în zori, iar cele 12 ore de muzică non-stop și show de lumini îți vor oferi emoții de neuitat. Pe scena FOSFOR vor evolua atât artiști autohtoni, cât și DJ de peste hotare. Și crede-mă, nu vei putea sta pe loc în acest flux fantastic unde muzica, luminile și starea de spirit excelentă se vor îmbina într-un tot întreg!

 

FOSFOR – teritoriul unde vei simți respirația fierbinte a nopții de vară. FOSFOR – oceanul de muzică cu care vei dori să te contopești.

 

În acest an, intrarea la festival este cu plată.

Biletele la FOSFOR pot fi cumpărate online pe site-ul afisha.md

 

Bilete

 

Poți achita cu ajutorul cardului bancar sau prin terminalele de plată, dar și în oficiul companiei Simpals, pe adresa Ion Neculce, 5.

 

Atenție! Numărul biletelor este limitat! Grăbește-te să cumperi bilete pentru tine și prietenii tăi acum, pentru ca să-ți asiguri o noapte de neuitat la cel mai tare festival de muzică electronică!
Urmărește paginile FOSFOR de pe rețelele de socializare! Urmează multe surprize!