Despre festival

Cel mai grandios festival de muzică electronică din Moldova FOSFOR se reîntoarce. Pe 1 iulie, va avea loc a treia ediție a festivalului care a cucerit inimile tinerilor din țara noastră.
FOSFOR este un show de lumini și muzică extraordinar sub cerul liber.
FOSFOR este pulsul și ritmul nopților de vară în care vrei să te distrezi cu prietenii până dimineața. Anume din acest motiv am hotărât să desfășurăm festivalul pe 1 iulie.
În acest an, festivalul va dura 19 ore, iar în scenă vor urca 18 DJ din Moldova, dar și reprezentanți ai label-urilor de muzică cunoscute în întreaga lume.
Respectiv, în line-up-ul festivalului FOSFOR 2017 vor evolua următorii artiști: Live Beat, DayNite, Alexandr Vozicov, Dj NAD, Hyptonix, CRVCK JVCK, Ivan Troy, Markus Lawyer, Antony Waldhorn, Magic Flowers, Key D (Франция), Retrohandz (Италия), LH4L (Франция), Kovalenco Gennadi, Formal One, Flade, MiSHY,  Invisible Landscape.
Orice doritor poate veni să asculte muzica DJ-lor, să se odihnească și să danseze – intrarea la eveniment va fi gratuită! Totuși, în vânzare vor fi bilete pentru două zone de pe teritoriul festivalului, și anume zona VIP Lounge și zona Backstage.

 

despre-festival
Ce oferă zona VIP LOUNGE?
–  Zonă separată pe teritoriul festivalului care se va afla cu 150 de metri mai sus de la scenă.
– Cumpărând bilet în zona VIP LOUNGE, automat primești acces în MAIN ZONE, adică în zona principală pentru dans.
-Aici vor fi locuri comode de așezat de pe care vei putea savura muzica bună și show-ul de neuitat.
– Bar separat cu băuturi alcoolice și nealcoolice pentru orice gust!
Ce oferă zona BACKSTAGE?
– Zonă separată pe teritoriul festivalului, situată alături de scenă.
– Cumpărând bilet în zona BACKSTAGE, automat primești acces în MAIN ZONE, adică în zona principală pentru dans.
– Bar separat cu băuturi alcoolice și nealcoolice pentru orice gust!
– Și caracteristica principală a zonei BACKSTAGE este că vei putea face cunoștință, vei putea comunica și vei avea ocazia să faci selfie-uri cu DJ-ii festivalului!
Pentru toți oaspeții FOSFOR se vor vinde atât băuturi alcoolice, cât și nealcoolice, dar și diverse aperitive care vă vor potoli foamea.
Nu rata cel mai important eveniment al acestei veri!