Cum să ajungi la festivalul Fosfor

 

Festivalul muzicii electronice Fosfor tinde să devină cea mai memorabilă aventură din vara aceasta.

Pe 17 iulie, la Open air-ul de pe plaja Ghidighici, cei mai buni Dj din Moldova și România își vor mixa cele mai bune seturi.

Afisha.md vine cu câteva sugestii despre cum să ajungeți în zona plajei, unde va avea loc festivalul muzicii electronice.

Mai întâi de toate, puteți ajunge cu maxi taxi-ul nr 171, care circulă pe traseul : str. Salcîmilor, str. Grădina Botanică, Șoseaua muncești, bul. I.Gagarin, bul. D.Cantemir, str. A. Iancu, str. Alexandru cel Bun, str. V. Alecsandri, str. Albișoara, str. M.Viteazul, str. Columna, str. N.Conda, str.Calea Ieșilor, Șoseaua Balcani, str. Pietrariei, str. Pruncul, str. Constructorilor, str.I.Gagarin, str. Ștefan-Vodă.

Un avantaj îl constituie faptul că intervalul de timp dintre rute constituie 15-20 min. De asemenea, vă puteți reîntoarce în Chișinău conform aceluiași traseu. În același timp, de la 22.00 până la 03.00, fiecare 30 de minute, maxi taxi-urile vor circula de la plaja Ghidighici până la cercul „Cantemir”, uzina „Topaz”.

1468226253

 

În plus, până la destinația evenimentului puteți ajunge cu autobuzul ”Chișinău-Ungheni”, care pornește de la Gara de Nord la 16:00 și 17:42. Transportul trece pe lângă lacul Ghidighici.

De asemenea, puteți ajunge la festival cu propriul automobil sau cu cineva din prieteni. Vă promitem o seară de neuitat și vă așteptăm la festival!