DJ Vzorov va evolua pe scena festivalului Fosfor

Pe 17 iulie, festivalul Fosfor va aduna cei mai cunoscuți DJ din Moldova și România.

Duminică seara, pe plaja lacului Ghidighici, aceștia vor mixa cele mai bune piese pentru toți cei prezenți lafestival. Printre ei va fi și unul dintre cei mai renumiți DJ din Moldova – Dj Vzorov.

Cu o experiență de 10 ani în scena clubing-ului din Chișinău, Alexey Vzorov (Dj Vzorov) este unul dintre TOP 10 DJ din Moldova, menținându-și poziția de cel mai bun DJ câțiva ani la rând.

Fiind rezident al proiectului BUSTER CITY, acesta transforma săptămânal nopțile monotone a ascultătorilor MEGAPOLIS FM într-o călătorie electronică prin proaspetele release-uri deep-tech, funk spre techno.

 

Datorită priceperii tehnice și dibăciei selecției muzicale, la începutul anilor 2000 Alexey ajunge DJ rezident în unul dintre cluburile de succes al capitalei, și anume Military Club, unde pe parcursul anilor va împărți același pupitru cu nume ca Moonbeam, IO, Marika Rossa, Andrey Pushkarev, DJ Nastia, Marchello, Latecomer, și multi alți artiști internaționali.

În prezent Alexey Vzorov, este rezidentul și cofondatorul PIANO BAR din Chișinău, localul cu o tradiție consistentă în materie de muzică electronică locală.