Festivalul Fosfor: ce trebuie să știi

Duminică, 17 iulie, pe plaja Ghidighici, va avea loc prima ediție a festivalului de muzică electronică Fosfor.

Într-un singur loc se vor aduna cei mai buni DJ din Moldova și România, care vor mixa cea mai bună muzică și vor dărui tuturor celor prezenți o atmosferă incendiară.

În această seară, pe scenă vor evolua cei mai buni: Kristina Vix’n, DJ Vzorov, Victor Saiel, Markus Lawyer, Antony Waldhorn, DJ SHVR, BIOTONES și Magic Flowers.

 

Organizatorii nu stabilesc un dress code anumit, tot ce trebuie să purtați este buna dispoziție, îmbrăcăminte și încălțăminte comodă (nu uitați, plaja este acoperită cu nisip).

Orice doritor poate deveni parte a festivalului, deoarece accesul la eveniment este gratuit. Cu toate acestea, sunt și unele restricții : participanții la festival pot fi numai adulții, adică cei care au împlinit deja 18 ani. În plus, este strict interzis, să aduceți pe teritoriul festivalului, obiecte ascuţite, arme de foc, orice muniție de autoapărare, butelii de gaz, precum și substanțe narcotice și alcool. Se interzice accesul pe teritoriu festivalului în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Scăldatul în lacul Ghidighici va fi permis până la ora 21:00.

Organizatorii festivalului solicită respect și indulgență față de normele de securitate. În acest sens, la intrare va fi stabilit face control.