Compania Enter a devenit partener al festivalului Fosfor

Compania Enter a devenit partener al festivalului Fosfor

Pe 30 iunie, pe malul drept al lacului Ghidighici, în preajma GOA Territory, se va desfășura cel mai tare eveniment al acestei veri – festivalul de muzică electronică FOSFOR.Partenerul evenimentului a devenit compania de retail tech-digital – Enter. Compania merge în pas cu ultimele tendințe smart și și-a făcut o ambiție din a oferi clienților săi acces rapid și calitativ la tehnologii revoluționar de curioase.

Pe deasupra, Enter n-a uitat și de entuziaști! Cu gândul la cei care percep sau vor să perceapă muzica cu totul altfel, pentru că formele tradiționale și plictisioare nu pot răsfața auzul, decât la un nivel mediocru, au lansat EnterSound. Proiectul oferă alternative profesioniste pentru gadgets și device-uri audio. Acestea fac ascultătorul să simtă o satisfacție fizică extatică de la sunetul, cu adevărat profund, al muzicii, fiind o abordare ieșită din comun a necesităților muzicale, ceea ce nu-i deloc departe de misiunea euforică a festivalului nostru!

Aflați mai multe despre Enter și EnterSound pe pagina oficială a companiei.Organizatorii evenimentului promit fiecărui participant o seară de neuitată cu muzică bună și ritmuri explozive! 

Biletele fizice pot fi cumpărate din toate magazinele Enter