Mărcile comerciale Pringles și Maretti sunt partenerii festivalului FOSFOR

Mărcile comerciale Pringles și Maretti sunt partenerii festivalului FOSFOR

Mărcile comerciale Pringles și Maretti sunt partenerii festivalului FOSFOR. Festivalul se va prăbuși cu o avalanșă de sunet puternic pe 30 iunie pe teritoriul Goodzone.

Dacă dansurile fierbinți te vor stoarce de puteri, gustările Pringles și Maretti  îți vor fi alături ca să-ți potolească foamea.

Chipsurile de cartofi Pringles au o adevărată istorie în spate. Rețeta a fost brevetată în anul 1950, iar în 1970, compania a lansat pentru prima dată cutia cilindrică cu chipsuri, cu imaginea brutarului mustăcios Julius Pringle pe ea. Până în prezent, au fost lansate mai mult de 40 opțiuni de arome.

Maretti este un brand care combină măiestria coacerii de pâine și a condimentelor speciale. Fabrica de panificație Maretti, a devenit renumită datorită gustului rafinat al produselor sale, coapte cu multă dragoste și finețe. Marretti este gustul Italiei!

Ia-ți prieteni, și vino la cel mai tare eveniment din această vară! Dansează! Ronțăie!

Biletele la FOSFOR pot fi achiziționate online pe Afisha.mdMticket.mdFest.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele de bilete Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul companiei Simpals (Ion Neculce, 5) și în oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).