Marca comercială Red Bull este partenerul festivalului FOSFOR

Marca comercială Red Bull este partenerul festivalului FOSFOR

Marca comercială Red Bull este partenerul festivalului FOSFOR, care va avea loc pe 30 iunie pe teritoriul Goodzone.

FOSFOR intenționează să îți ofere 12 ore de dansuri incendiare sub cele mai bune piese ale DJ-ilor din Moldova și Europa! Pentru a te ajuta la aceasta, Red Bull îți vine în ajutor. El e capabil să te inspire. Băutura îți va umple corpul cu o nouă încărcătură de energie!

Cum și când se poate de utilizat băutura energică Red Bull?

Red Bull poate fi consumat în orice moment al zilei, este important să se ia în considerare numai faptul că este o băutură energizantă. Red Bull este un produs funcțional și nu este destinat pentru potolirea setei. Produsul nu înlocuiește apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. Compoziția produsului include numai componente de înaltă calitate: cofeină, taurină, vitaminele din grupul B, glucoză, zaharoză și apă alpină.

O singură băutură (250 ml) conține la fel de multă cofeină ca și o ceașcă de cafea de același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull se ia în calcul cu aportul zilnic recomandat de cofeină.

Red Bull inspiră, când este necesar!

Nu rata cel mai tare eveniment din această vară!

Biletele la FOSFOR pot fi achiziționate online pe Afisha.md, Mticket.md, Fest.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele de bilete Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul companiei Simpals (Ion Neculce, 5) și în oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).