Cum să ajungi la festivalul FOSFOR?

Pe 1 iulie, la aerodromul Horeşti va avea loc cel mai incendiar eveniment muzical al acestei veri – a treia ediţie a celui mai grandios festival de muzică electronică FOSFOR. În acest an, festivalul va dura 19 ore şi va aduna pe o singură scenă 20 de DJ din Moldova, dar şi reprezentanţi ai diferitor label-uri muzicale cunoscute în  întreaga lume.

Pe întreaga durată a desfăşurării festivalului FOSFOR, din Chişinău spre Horeşti va circula microbuzul 163.

De la 11:30 până la 20:00, microbuzele rutei 163 vor circula pe traseul lor obişnuit, de asemenea vor merge şi în direcţia aerodromului Horeşti. Costul călătoriei va constitui 8 lei (nu este inclus costul traseului de bază). Durata călătoriei: 15-20 minute.

De la 20:00 până la 07:00 dimineața a doua zi, microbuzele 163 vor circula de la Porţile oraşului până la aerodromul Horeşti. Tot cu această rută veţi putea ajunge înapoi la Chişinău.

Intervalul de circulaţie al microbuzelor – aproximativ 30 de minute. Aici puteți vedea schema de circulaţie a rutei 163.

Taximetrul oficial al festivalului – Taxi Național 14002 – oferă tuturor celor care intenţionează să viziteze festivalul FOSFOR o reducere de 20 de lei pentru orice călătorie.

În plus, din Chişinău, de la Autogara Centru, vor circula autobuze direct spre Horeşti. Autobuzele pornesc la 07:30, 09:30, 12:50, 14:00, 15:00 şi 18:35.

Pentru cei care vor să meargă spre Horeşti din alte oraşe ale Moldovei, Point Map oferă schemele de deplasare: din centrul or. Chişinău, din orașul Bălți, din orașul Tiraspol, din orașul Comrat.

Pe teritoriul festivalului vor fi amenajate 2 părcări cu plată pentru circa 100 de automobile. Prețul parcării va constitui 15 lei de automobil pentru toată perioada evenimentului. De asemenea, va fi și o parcare fără plată cu capacitatea de 150 de unități. Vehiculele vor putea fi parcate și pe ambele margini ale carosabilului.

Pe tot parcursul festivalului, Inspectoratul Național de Patrulare va menține și va asigura securitatea în zonă.

Puteţi adera la grupul oficial de pe facebook unde veţi afla toată informaţia despre cum să ajungeţi la festivalul FOSFOR, dar şi altă informaţie utilă.