Despre Festival

„FOSFOR Electronic Music Festival”: încarcă-ți vara cu emoții noi
O doză nouă de lumină și libertate la „FOSFOR Electronic Music Festival”
Pe 6 iulie, teritoriul GoodZone va fi copleșit din nou de energia creativității și a iubirii. Pe malul drept al lacului Ghidighici, în comuna Vatra, va avea loc „FOSFOR” – unicul festival de muzică electronică din Moldova! Fii cel care aprinde stelele împreună cu noi.
Numai în această noapte vei avea șansa să te afli în inima unui mix incredibil de stiluri și tendințe. „FOSFOR” îți propune să petreci 11 ore sub cele mai bune piese și seturi de Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin, precum și de Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR R.

 

 

Fie ca vara aceasta să devină cea mai vie și cea mai memorabilă! Deschide-ți inima în ritmurile muzicii electronice și simte noul val de lumină și putere „FOSFOR”!
Biletele pot fi achiziționate online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md și Fest.md. Acestea pot fi achitate în orice mod convenabil pentru tine: cu ajutorul cardului bancar, în numerar prin intermediul unui terminal sau curier.
Biletele fizice pot fi achiziționate la oficiul Afisha.md, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1, etajul 2 sau în orice magazin Enter.