Peste 10.000 de oameni au participat la Fosfor

La 17 iulie, în apropierea oraşului Chişinău, pe plaja lacului Ghidighici, a avut loc prima ediţie a Festivalului de Muzică Electronică – “Fosfor Electro Music Festival”, realizat de către portalul Afisha.md, unul din proiectele companiei Simpals!

 

În acest an a avut loc lansarea festivalului în cadrul ”versiune pilot”, stabilind o prezență record – la eveniment au participat peste 10 000 persoane. Festivalul FOSFOR a început la orele 18:00 și a durat până dimineața. Pe scenă au mixat DJ renumiți din Republica Moldova și România –  Kristina Vix’n, DJ Vzorov, Victor Saiel, Marty Mazeraty, Magic Flowers, Markus Lawyer, KAMAJI, Antony Waldhorn, DJ SHVR și BIOTONES.

FOSFOR a impresionat vizitatorii nu doar cu cei mai buni DJ dar și cu design-ul scenei – o platformă imensă de 27 de metri care cu lăsarea întunericului a dominat cu un număr imens de lumini și ecrane LED ce transmiteau totul ce se întâmpla pe scenă, podiumuri și în mulţimea ce dansa.

 

 

 

Doritori de a participa la festival și de a fi o parte a acestui eveniment au fost atât de mulți încât pe traseul auto s-a format un ambuteiaj kilometric.

Echipa de creaţie al proiectului Afisha.md aduce sincere mulțumiri celor ce au devenit o parte a acestui grandios spectacol. ”FOSFOR a fost organizat într-o perioadă foarte scurtă de timp și sincer eram foarte îngrijorați. Nu ne-am aşteptat la un așa număr de mare de vizitatori!  Mai mult decât atât, totul a fost calm și fără incidente. Acest fapt indică că în țara noastră este respectată și îndrăgită muzica Electro – și, prin urmare, anul viitor vom reveni cu ceva mai special! Mulţumim partenerilor noştri, precum și echipei de organizatori – noi suntem cei mai buni!” – a declarat Ludmila Slav, directorul proiectului AFISHA.MD și organizatoarea festivalului FOSFOR.

Organizatorii festivalului FOSFOR aduc sincere mulțumiri partenerului general – Berărie DRAFT, precum și altor parteneri: 999.md, MediaShow Group, MS Production, Enter, Rentservice Group, B&W Ballet, GSS Securitate, RedBull, îngheţată Sandra, Zernoff, apa potabilă Morshinskaia, Moldcell și Istanbul Bazaar. Mulţumim partenerilor media pentru promovare: Point.md, Play.md, RUTV Moldova, Zona M, Новое Радио, Realitatea TV, TVC 21, ImiPlace.md.

AFISHA planifică organizarea anuală a festivalului FOSFOR.

La moment, echipa de creaţie lucrează asupra unui nou proiect – un Festival Rock, denumirea căruia îl veţi afla în curând!