FOSFOR Pre-Party: Cel mai bun DJ-i ales va mixa în ziua festivalului

FOSFOR Pre-Party: Cel mai bun DJ-i ales va mixa în ziua festivalului

Pe 14 iunie, clubul „Salsa House” va găzdui cea de-a doua petrecere privată „FOSFOR Pre-Party”, unde va fi stabilit câștigătorul concursului de DJ-i.
Cel mai bun muzician, în opinia oaspeților, va avea ocazia să evolueze la consola de DJ pe scenă în ziua festivalului și să-și mixeze seturile.
Conform rezultatelor votării publicului, finaliști „The 1st FOSFOR Pre-Party”, au devenit trei DJ-i: WICKED PHASE, QIREALANDREW JOUS. Aceștia se vor întâlni la cea de-a doua petrecere „FOSFOR Pre-Party”, și vor dovedi că merită să-și prezinte compozițiile pe scena unicului festival de muzică electronică din Moldova.
Fiecare participant va avea la dispoziție exact 60 de minute pentru a impresiona publicul și a căpăta sprijinul acestuia. Câștigătorul va fi selectat printr-o votare simplă. Oaspeții celei de-a doua petreceri „FOSFOR Pre-Party”, vor putea vota doar pentru unul dintre concurenți.
Cine anume va face intra în Lineup-ul festivalului „FOSFOR”, se va putea afla la sfârșitul petrecerii, după evoluarea invitatului speciali și headliner-ului serii – Kovalenco Gennadi.
Pentru cei care doresc să vină la „The 2nd FOSFOR Pre-Party”, organizatorii au pregătit o ofertă interesantă – achiziționați un bilet la petrecere cu doar 100 de lei sau un bilet la petrecere și la festivalul „FOSFOR” cu 350 de lei.
Biletele pot fi achiziționate online, pe site-urile afisha.md și mticket.md.
Reamintim, anul acesta, festivalul de muzică electronică din Moldova „FOSFOR” va avea loc pe 6 iulie pe teritoriul GoodZone. Biletele sunt disponibile online, pe site-urile afisha.mdmtickets.md și fest.md sau la oficiul companiei Simpals, pe adresa str. Calea Orheiului, 28/1.
Până pe data de 6 iulie, este valabilă cea de-a doua perioadă Presale – costul biletelor este de 250 lei.
În ziua festivalului, biletele vor putea fi achiziționate cu 300 de lei.
Fiți cu ochiul pe știrile și actualizările de pe pagina noastră „FOSFOR” din rețelele de socializare.