Unde puteți achiziționa bilete pentru festivalul „FOSFOR”?

Unde puteți achiziționa bilete pentru festivalul „FOSFOR”?

Pe 6 iulie, teritoriul GOODZONE va găzdui cea de-a cincea ediție a festivalului de muzică electronică „FOSFOR”. Oricine dorește să fie oaspetele acestui eveniment muzical iconic poate achiziționa bilete electronice și fizice.
Pentru confortul spectatorilor, organizatorul festivalului propune modalități simple de achiziționare și achitare a biletelor, precum și promoții interesante.
Unde și cum puteți achiziționa bilete online?
Biletele electronice pot fi achiziționate pe site-ul organizatorului – portalul informațional și de divertisment Afisha.md. Pe site-ul afisha.md există un singur tip de bilete – standart, pe care le puteți cumpăra, folosind metodele convenabile pentru dvs.
– Cu ajutorul cardului bancar (Visa Electron, Visa, Mastercard). Locuitorii Transnistriei pot folosi cardul „Raduga”. Biletul electronic va fi trimis în contul dvs. personal și la adresa de e-mail.
– Prin intermediul terminalelor de plată din țară (QIWI, MMPS, RUNPAY). Pentru a face acest lucru, mai întâi, trebuie să rezervați biletele pe site-ul afisha.md, să primiți codul special de rezervare, apoi, în decursul a două ore, să achitați comanda la orice terminal din orașul dvs.
– Cumpărarea biletelor cu numerar prin intermediului curierului sau prin transfer. Puteți să comandați livrarea biletelor și să le achitați curierului cu cardul bancar sau în numerar. Atenție! Livrarea biletelor este cu plată!
De asemenea, biletele electronice pot fi achiziționate pe site-urile mticket și FEST.
Unde puteți achiziționa bilete fizice?
Biletele fizice pentru festivalul FOSFOR sunt disponibile:
– în orice magazin din rețeaua „ENTER”;
– la oficiul Afisha, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, et. 2.
Promoții și oferte speciale
Pentru prietenii inseparabili, care intenționează să meargă la festival împreună, site-ul afisha.md are promoția „8 + 2” – cumpărând 8 bilete pentru festivalul „FOSFOR”, primiți 2 bilete gratuite. Biletele promoționale pot fi achiziționate în metodele indicate mai sus.
Iar pentru cei, care intenționează să meargă la festival într-o companie mai mică, există promoția „3 + 1” – cumpărând 3 bilete, obțineți al patrulea gratuit. Promoția se aplică doar biletelor fizice și este valabilă doar în rețeaua de magazine „ENTER”.
De această ofertă interesantă pot profita și studenții de la universitățile și colegiile din țară. Pentru ei există un preț special cu o reducere de 40% – 150 lei. Studenții pot cumpăra bilete la oficiul Afisha (str. Calea Orheiului, 28/1, et. 2) sau la comitetele studențești, prin prezentarea carnetului de student.
Pentru a ține pasul cu cele mai profitabile și interesante oferte, urmăriți pagina „FOSFOR” de pe Facebook.