Lăsați mărunțișul acasă! Bucurați-vă împreună cu Victoriabank de zona cash-free la FOSFOR!

Lăsați mărunțișul acasă! Bucurați-vă împreună cu Victoriabank de zona cash-free la FOSFOR!

Pe 6 iulie, pe teritoriul GOODZONE va avea loc cel de-al cincilea festival de muzică electronică FOSFOR, care va dărui vizitatorilor 11 ore de seturi incendiare din partea celor mai buni DJ-i naționali și internaționali. Victoriabank – prima bancă din Moldova, care susține în mod tradițional acest eveniment muzical, va fi partenerul evenimentului și anul acesta.
Datorită sprijinului oferit de Victoriabank, pe teritoriul festivalului vor fi instalate terminalele POS, care vor permite achitarea bucatelor și a băuturilor cu cardurile bancare. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la faptul dacă ați scos destui bani. Distrați-vă cu plăcere, iar Victoriabank se va ocupa de confortul dvs. „financiar”!
În plus, pentru toți cei, care doresc să obțină totul de la viață, Victoriabank a lansat acțiunea cu premii excepționale „Hands Free – Card Revolving”. Pentru a participa la extragerea de cadouri, trebuie să întocmiți un card de credit „Revolving” și să efectuați cu acesta cel puțin 5 tranzacții.
Extragerea de cadouri și premii valoroase are loc în fiecare lună, de aceea, fiecare participant are posibilitatea să câștige:
– un sistem de difuzoare wireless JBL Charge 3;
– o pereche de căști wireless Apple AirPods 2 sau Samsung Galaxy Buds;
– scutere electrice Xiaomi Mijia.
Ultima lună a acțiunii se va încheia cu o tombolă grandioasă cu 5 smartphone-uri Iphone XS Max 512 GB sau Samsung Galaxy S10 + 512 GB. Acțiunea va dura până pe 15 august. Nu ratați ocazia de a vă îndeplini visele și dorințele chiar acum!
Mai multe informații despre acțiunea „Hands Free – Card de Credit Revolving” pot fi găsite aici.
Achiziționați-vă biletul la festivalul FOSFOR cu cardul „Revolving” și sporiți șansele de a câștiga un premiu de valoare în cadrul acțiunii Victoriabank.
Biletele la festival pot fi achiziționate online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md, în aplicația Coca-Cola, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, sau în orice magazin din rețeaua Enter.