Au rămas doar 7 zile până la festivalul FOSFOR

Au rămas doar 7 zile până la festivalul FOSFOR

Peste o săptămână, pe 6 iulie, pe malul drept al lacului Ghidighici, pe teritoriul GoodZone va avea loc unicul festival de muzică electronică din Moldova – FOSFOR, care în fiecare an adună mii de iubitori ai muzicii bune.

Pentru vizitatorii săi, FOSFOR nu este doar o sursă de energie pozitivă, de track-uri ale Dj-ilor străini și un motiv să nu doarmă toată noaptea. Acesta este o provocare pentru ei înșiși! Tu ai putea să reziști 11 ore pe ringul de dans? Anume atâta va dura festivalul din anul acesta. 

Începând cu ora 18:00, pe 06 iulie, până la ora 05:00 dimineața pe 7 iulie, scena FOSFOR va fi ”aprinsă” de cele mai incendiare și energice seturi și piese celebre ale celor 12 DJ-ii din line-up-ul festivalului: Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin, precum și DJ-ii moldoveni Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR. Și, deoarece festivalul susține tinerele talente, acesta va fi deschis de câștigătorii concursului de DJ-i „FOSFOR” – WICKED PHASE, QIREAL, ANDREW JOUS.

FOSFOR 2019 Promo

Here comes the #fosfor2019 promo💥The light you’ve been feeling and following is going to shine really bright soon!✨Get your ticket now and join our unforgettable journey on July 6😍🎟Tickets🎟http://bit.ly/2EWbbF9

Опубликовано FOSFOR Четверг, 6 июня 2019 г.

În ziua festivalului, pe teritoriul GOODZONE vor fi instalate food-corturi cu gustări și băuturi, de aceea, nu-ți fie frică, nu vei rămâne flămând) De asemenea, ca și anul trecut, organizatorii vor amenaja o zonă cash-free, care îți va permite să achiți gustările și băuturile nu numai în numerar, ci și cu ajutorul cardului bancar. Și asta nu e tot! FOSFOR e gata să te cucerească și cu o mulțime de alte activități distractive, inclusiv cu o zonă foto cu instalații grozave, unde vei putea face fotografii interesante.

Dacă încă nu ai reușit să-ți cumperi un bilet, o poți face online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice le poți achiziționa la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1, etajul 2 sau în orice magazin din rețeaua Enter.

De asemenea, poți profita de una dintre ofertele fierbinți:

– Bilete pentru studenți la preț special – 150 lei. Biletele promoționale le poți achiziționa la oficiul companiei Simpals sau la universitatea unde înveți, prin prezentarea carnetului de student. 

– Promoția „3 +1” – dacă intenționezi să vii la festival cu o companie de prieteni. Cumpărând 3 bilete, primești al patrulea cadou. Biletele promoționale le poți achiziționa online, pe site-ul Afisha.md sau offline – în orice magazin din rețeaua Enter.

Vino! Va fi zgomotos, „fosforescent” și distractiv! Iar pentru a nu a avea multe de povestit prietenilor a doua zi, veniți împreună!