DJ Kristina Vix’n la festivalul de muzică electronică Fosfor

Prima ediție a festivalului Fosfor, care va avea loc pe 17 iulie, va aduna pe scenă cei mai buni DJ din Moldova și România.

 

1100x618

La cel mai important eveniment muzical al verii, aceștia vor mixa cele mai bune seturi pe care le au în arsenal. Unul dintre participanții festivalului va fi și Kristina Vix’n.

Kristina este o fată ambițioasă, cu un potențial imens, care a câștigat deja dragostea și recunoașterea publicului pasionat de muzica House, Tech, House, Deep House. Dj Kristina Vix’n este o alegere muzicală excelentă, carismă, drive  exploziv în scenă. Pentru ea este foarte importantă reacția publicului, emoțiile și buna dispoziție, de aceea ea face tot posibilul, pentru a obține un rezultat bun.

 

Încă din anii de școală, Kristina este pasionată de muzică și pe parcursul studiilor la universitate, continua să facă muzică, care ar fi pe plac nu doar celor din jur dar și ei.

A participat la numeroase petreceri și evenimente, organizate în Chișinău și în alte orașe din Republica Moldova, România și Ucraina. Iar pe 1 septembrie 2011, primul track al Kristinei, scris împreună cu bine cunoscutul DJ/producător spaniol Josh DaFunk – Kristina Vix’n vs Fosh DaFunk – Deep Piece (Original Mix), a fost lansat la Beatport în parteneriat cu RitmikalRecords. În anii 2012 – 2013 a mers în turnee împreună cu trupa Morandi în Turcia și Ucraina.

Kristina promite că, toți cei ce vor vizita festivalul FOSFOR, vor primi o porție generoasă de muzică de calitate și vor rămâne cu amintiri indite.