DJ ShiveR — principalul participant al festivalului Fosfor

Pe 17 iulie plaja Ghidighici va deveni arena festivalului muzicii electronice Fosfor, unde vor evolua DJ autohtoni, dar și oaspeți invitați din România. Unul dintre ei va fi DJ ShiveR.

1200x400-fosfor

 

A început de mai mult de 14 ani pe vremea casetelor derulate cu pix, mixând colaje pentru trupe de dans și pentru prieteni la petreceri private. Pe parcurs, a trecut de la CD playere la platane și de la platane la sisteme digitale TRAKTOR.

SHVR numit Dj ShiveR a ajuns printre cei mai versatili DJ din România și a împărțit scena cu artiști consacrați ca: The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Bonobo, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Gramatik, Netsky, Cosmic Gate, Ed Rush, James Zabiela, Fritz Kalkbrenner, Tiga, Deekline, Anthony Rother, Simina Grigoriu și mulți alții.

Seturile sale pot fi comparate cu o poveste, având o introducere, o surpriză și un punct culminant de zile mari. Seturile pot conține până la 50 de piese într-o oră, cuprinzând mai multe genuri muzicale: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep, toate acestea sub numele de seturi COMPLEXTRO.

Ambițios și cu multă energie, Dj ShiveR vrea să atingă performanțele maxime ale industriei, dorind să împartă scena cu alți Dj de top peste tot în lume.