Sfaturi utile pentru vizitatorii festivalului Fosfor

Duminică va avea loc prima ediție a festivalului muzicii electronice Fosfor. Locul desfășurării evenimentului va fi plaja lacului Ghidighici. Sub cerul liber vor evolua DJ renumiți din Moldova și România.

Pentru a primi o plăcere adevărată de la aflarea în aer liber, atât timp cât răsună muzica preferată, merită să respectați un set de reguli și recomandații.

În primul rând, este necesar să luați cu voi o soluție împotriva țînțarilor. Festivalul se va desfășura pe malul lacului, respectiv spre seara mulți vor putea simți înțepăturile de țînțari.

 

În al doilea rînd, nu uitați de crema pentru protecția solară. Indiferent de faptul că, evenimentul va începe la 18:00 și până la apusul soarelui, există riscul arsurilor solare. Prin urmare, merită să vă gândiți la protecția pielii.

În al treilea rând, optați pentru încălțăminte comodă. Uitați de tocuri sau luați o pereche de schimb. Nu uitați, plaja este de nisip, de aceea aveți grijă ca nisipul să nu pătrundă în încălțăminte.

De asemenea, îmbrăcămintea pe care planificați să o purtați trebuie să fie comodă. Pentru orice eventualitate puteți lua cu voi ceva mai gros – seara lîngă apă poate fi mai răcoros.

Apropo, va fi utilă și o lanternă pentru a nu vă rătăci în întuneric.

Pentru toți oaspeții Fosfor vor fi în vânzare băuturi nealcoolice și alcoolice, precum și gustări, care vor ajuta să vă potoliți foamea.