Apashe își va mixa hiturile pe scena FOSFOR

Apashe își va mixa hiturile pe scena FOSFOR

Festivalul anual de muzică electronică FOSFOR a invitat pe scena sa unul dintre cei mai populari DJ din Europa! Apashe are 26 de ani și este un producător de muzică născut la Bruxelles, care locuiește în Montreal.

Face muzică din anul 2005. Apashe s-a mutat în Canada, pentru a studia electroacustica la Universitatea Concordia. A reușit să-și realizeze intenția și, după doi ani de studii, Sonart i-a propus să lucreze în calitate de designer de sunet.

În 2011, muzicianul a semnat un contract cu Kannibalen Records, astfel ajungând la un nivel mai înalt. Specificul muzical al DJ-ului se distinge printr-un bas sever, dictat de dragostea lui pentru hip-hop, funk și electro.

Muzica lui Apashe a devenit recunoscută foarte repede la nivel internațional, atingând nu numai o dată topurile iTunes din Rusia, iar piesa „Battle Royale” a fost folosită de marca Adidas în câteva campanii publicitare.

Pe lângă producția sa, Apashe se distinge şi prin seturile sale live, în care creează un amestec uimitor din piesele sale celebre și un arsenal de piese exclusive nelansate.

De-a lungul ultimilor ani, DJ-ul a călătorit prin lume. Europa, Australia, Asia, America de Nord – acestea sunt locurile unde Apashe și-a mixat seturile. În anul 2015, el a participat la turneul „Black Gold Tour”, iar în 2016 la „Church Tour”, în compania fondatorilor mărcii Black Tiger Sex Machine.

Apashe este cel mai de succes artist al lui Kannibalen. Piesele sale au înregistrat recorduri de vânzări și licențe. A semnat contracte cu Adidas, Budweiser, HBO, Sony, UFC, MTV. Primele lucrări ale muzicianului au fost folosite în jocurile video Assassin’s Creed și Watch Dogs. Piesa „Battle Royal” a devenit coloana sonoră a filmului „Kingsman 2″ și a trailerului oficial „John Wick 2″.

Suportul constant al publicațiilor muzicale și turneele internaționale (mai mult de 150 de show-uri desfășurate în doi ani), peste 35 de milioane de transmisiuni live, sunt doar o mică parte din realizările artistului în ultimii ani.

APASHE / FOSFOR 2018

Guys, proud to announce our first Headliner – Apashe🔥Get ready for an incredible summer with this wonderful artist!

Опубликовано FOSFOR Понедельник, 4 июня 2018 г.

Apropo, în acest an, la FOSFOR se va desfășura un flashmob în masă. Participă și tu! Urmărește piesa, învață mișcările, fii pregătit!

Îți recomandăm să procuri biletele din timp (numărul de locuri este limitat).

Biletele pot fi achiziționate online pe Afisha.mdMticket.mdFest.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele de bilete Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul companiei Simpals (Ion Neculce, 5) și în oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).