Franțuzoaica Key D va încinge atmosfera la FOSFOR

În scena FOSFOR atmosfera va fi cu adevărat fierbinte atunci când  va urca ea – Key D, focoasa artistă din Franța care de șase ani își creează o carieră profesionistă de DJ. Stilurile muzicale care o caracterizează sunt Electro, House, Hip-Hop și Trap. 

 

Key D a susținut peste 350 de show-uri în întreaga lume: Franța, Suedia, Italia, Spania, SUA și multe alte țări. La fel, aceasta a mixat în cluburi renumite precum VIP ROOM din Paris, WHITE din Luxembourg, SOHO ROOMS din Moscova, PACHA din Spania și altele.

În 2014, Key D își depășește limitele show-ului și introduce în seturi un nou instrument și anume pianul, ceea ce îi dă un farmec aparte și creează o atmosferă deosebită. Este prima care face acest lucru, iar prestațiile sale sunt de-a dreptul impresionante.

În anul 2015, artista evoluează în duet cu raperul american AKON. La fel, aceasta a evoluat la after party-urile unor artiști precum Avicii, Pharrell Williams, DJ Snake, Jennifer Lopez, Sean Paul, Sting, Maroon 5, Usher, Akon și mulți alții.

 

Reamintim că, pe scena festivalului vor mai urca artiști precum: Live Beat, DayNite, Cyberpoetry, Dj NAD, Hiptonyx, CRVCK JVCK, Ivan Troy, Markus Lawyer, Antony Waldhorn, Magic Flowers, LH4L, Retrohandz (Italia), Kovalenco Gennadi, Formal One, Flade, MiSHY, Invisible Landscape.

Grăbiți-vă să cumpărați un bilet în BACKSTAGE la FOSFOR pentru a avea posibilitatea să faceți cunoștință cu KeyD și pentru a vă face poze fierbinți cu aceasta. Găsiți bilete online pe afisha.md.