Scena FOSFOR va deveni mai mare și mai fascinantă

Pe 1 iulie, pe aerodromul Horești va avea loc cea de-a treia ediție a celui mai mare festival de muzică electronică din Moldova – FOSFOR. Festivalul promite a fi cel mai fierbinte eveniment din această vară.

Organizatorii menționează că în acest an festivalul va dura 19 ore fără întrerupere: în acest timp, pe scenă vor evolua 19 DJ, printre care vor fi nu doar artiști din Moldova, dar și din Europa, care colaborează cu cele mai renumite label-uri muzicale din lume. Pe lângă line-up-ul extins al festivalului, toți oaspeții sunt așteptați de o scenă mult mai mare și un program mai spectaculos.

Echipa Media Show Grup și MS Production vor pregăti scena care va depăși imaginația cu funcționalitatea sa. Lungimea de la o margine spre alta – 36 de metri, înălțimea construcției – 14,5 metri, iar greutatea totală a întregii scene – 32 de tone. Inginerii afirmă că suprafața totală a tuturor ecranelor va constitui 100 de metri pătrați. Instalațiile de iluminare vor asigura 100 de KW de lumină puternică, iar echipamentele de sunet vor permite să savurați 120 KW de sunet intens și pur marca FOSFOR.

Stage 3D Simulation

Are U ready? #FOSFOR2017Stage 3D SimulationProject by MS-ProdSound Retrohandz

Опубликовано FOSFOR 12 июня 2017 г.

 

Media Show Grup și MS Production lucrează asupra scenei festivalului nu pentru prima dată. După cum afirmă cei de la Media Show Grup, ”… echipa noastră sunt oamenii care zilnic scânteiază cu noi idei, fără frica de a experimenta și depăși provocările imaginației”. Tocmai din acest motiv, prima ediție a festivalului, care s-a desfășurat pe plaja Ghidighici, „a explodat” cu adevărat publicul prezent și nu a lăsat pe nimeni indiferent.

 A doua ediție FOSFOR Electro Music Festival doar a confirmat faima și imaginea Media Show Grup și MS-Prod. Locuitorii Tiraspolului și oaspeții veniți din alte orașe au apreciat cu adevărat nu doar scena, dar și toate inovațiile tehnice pe care le-a utilizat echipa, în frunte cu directorul creativ Media Show Grup și dezvoltatorul acestui proiect scenic, Dumitru Mîrza.

Echipa Media Show Grup și MS-Prod sunt specialiștii care mereu mențin totul sub control, iar situațiile excepționale le percep cu calm și sânge rece, cu demnitate și, cel mai important, generează decizii originale.

Nu rata ocazia de a vedea un show feeric și o scenă fantastică FOSFOR! Vino pe 1 iulie la aerodromul Horești. Va fi grozav!