Cum achiziţionezi bilete pentru festivalul FOSFOR

Pe 1 iulie, pe aerodromul Horeşti, va avea loc a treia ediţie a celui mai grandios festival de muzică electronică FOSFOR. În acest an, festivalul va dura 19 ore şi va aduna pe o singură scenă 20 de DJ din Moldova, dar şi reprezentanţi ai diferitor label-uri muzicale cunoscute în întreaga lume.

FOSFOR – un show extraordinar de lumini și muzică sub cerul liber. FOSFOR este respiraţia şi pulsul nopţilor de vară fără de sfârşit, în care vrei să te plimbi până în zori şi să te distrezi cu prietenii. A treia ediţie FOSFOR promite să fie și mai incendiară, şi mai grandioasă. Conceptul FOSFOR va rămâne neschimbat – o combinaţie fantastică de lumini, muzică şi culori sub cerul liber.

Accesul pe teritoriul festivalului este gratuit, respectiv fiecare doritor poate dansa şi asculta prestaţia DJ-ilor din scenă. Cu toate acestea, organizatorii au pregătit 2 pachete speciale pentru cei care doresc să profite de condiții mai confortabile la FOSFOR: zonele Vip Lounge şi Backstage.

VIP LOUNGE

– O zonă separată pe teritoriul festivalului, care va fi amplasată la înălțime, dar și la o distanță de circa 100 m de la scenă.
– Numărul acceselor în această zonă va fi limitat,
– Achiziţionând biletul în zona VIP LOUNGE, veţi primi acces și în zona MAIN, adică în zona de bază a ringului de dans.
– VIP LOUNGE va fi asigurată cu locuri de ședere confortabile, unde veți puteţi savura pe deplin muzica şi show-ul de neuitat.
– În afară de asta, aici este prevăzut un bar separat cu băuturi și cocktailuri alcoolice şi nealcoolice pentru orice gust. Barmanii și chelnerii din zonă vor asigura confortul și buna dispoziție a celor prezenți.

BACKSTAGE

– O zonă separată pe teritoriul festivalului, amplasată lângă scenă.
– Condiții confortabile de odihnă, locuri de așezat, măsuțe, etc.
– Procurând bilete în zona BACKSTAGE, primiţi automat accesul în zona MAIN, adică în zona principală a ringului de dans.
– Un bar separat cu băuturi și cocktailuri alcoolice şi nealcoolice pentru orice gust. Barmani și chelneri la dispoziția oaspeților.
– Un număr limitat de accese în zonă.
– Posibilitatea de a face cunoştinţă și poze cu DJ-ii festivalului.

Biletele pentru fiecare dintre zonele menţionate pot fi procurate online pe site-ul afisha.md (bilete electronice) sau în birou (bilete fizice) la adresa Ion Neculce 5. Pentru detalii apelați la numărul de telefon 069 979 921

Prima ediţie a festivalului, care a avut loc pe malul lacului Ghidighici, a adunat 10 000 de persoane şi a căpătat automat statutul de cel mai grandios eveniment din vara anului 2016. Al doilea festival s-a desfăşurat la Tiraspol. Muzica electronică a adunat în piaţa Suvorov peste 8 000 de persoane, consolidând locuitorii din dreapta şi stânga Nistrului.

Festivalul poate fi vizitat de toţi cei care au vârsta de 18 ani şi mai mult.