FOSFOR a ales semifinaliștii concursului de DJ

FOSFOR a ales semifinaliștii concursului de DJ

Organizatorii au ales semifinaliștii concursului de DJ, care se desfășoară în cadrul FOSFOR, unicul festival de muzică electronică din Moldova.
Câștigătorii primei etape de calificare își vor prezenta cele mai bune seturi la petrecerea privată FOSFOR Pre-Party, pentru a concura pentru șansa de a evolua pe scenă în ziua evenimentului.
Începând cu data de 10 aprilie, la concurs a putut participa orice DJ care mixează muzică electronică. Pentru a putea participa, a trebuit să povestească pe scurt despre sine și să lase un link către seturile proprii de pe SoundCloud sau Youtube în comentariile la postarea concursului din pagina FOSFOR de pe Facebook.
Din numărul total de participanți, au fost selectați doar șase:
– KOHMAN  – DEEP TECH HOUSE | TECHNO DEEP
– Wicked Phaze  TECH HOUSE
– QIREAL – TECHNO
– Max Bolotov – EDM
– Miltreo – ELECTRO HOUSE | PROGRESSIVE HOUSE
– Andrew Jous – DEEP HOUSE | TECH HOUSE | ELECTRO HOUSE | G-HOUSE
Semifinaliștii vor concura pe data de 11 mai la petrecerea privată FOSFOR Pre-Party, astfel încât spectatorii să poată determina, care dintre ei va merge în final. Fiecare dintre DJ-i va avea la dispoziție 30 de minute pentru a câștiga atenția și sprijinul ascultătorilor.
La petrecerea privată poate veni oricine. Trebuie doar să achiziționați un bilet pe site-ul Afisha.md.
Lupta decisivă dintre cei doi finaliști va avea loc pe 6 iunie. Și iarăși, publicul va decide cine va fi câștigătorul demn de a evolua pe scena festivalului alături de faimoșii DJ-i, precum Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin, Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR).
Reamintim, noua ediție a festivalului de muzică electronică FOSFOR va avea loc pe 6 iulie pe teritoriul Goodzone. Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul Afisha.mdMTikets.md și Fest.md sau la oficiul Companiei Simpals situat pe adresa: Calea Orheiului 28/1.
Fiți cu ochiul pe actualizările și știrile de pe pagina FOSFOR din rețelele de socializare.