Ce trebuie să știți înainte să vă porniți la festivalul „FOSFOR”

Ce trebuie să știți înainte să vă porniți la festivalul „FOSFOR”

Pe 6 iulie, malul drept al lacului Ghidighici (teritoriul „GOODZONE”) va găzdui cel de-al cincilea festival de muzică electronică „FOSFOR”. Și, deși „FOSFOR” este un loc, unde domnește libertatea completă, am dori să vă reamintim câteva reguli importante și să vă oferim niște sfaturi, care vă vor ajuta să profitați la maximum de atmosfera incendiară a festivalului. 
Pentru început, să vorbim despre reguli! 
Din moment ce intrarea pe teritoriul festivalului „FOSFOR” este permisă doar persoanelor, care au împlinit vârsta de 16 ani, asigurați-vă că ați luata buletinul cu voi. Pentru a evita orice neînțelegere cu serviciul de securitate de la intrarea pe teritoriu, și pentru a nu fi nevoiți să vă întoarceți acasă, nu uitați că actul de identitate trebuie să fie întotdeauna cu voi.
Nu încercați să aduceți mâncare sau băuturi la festival. În primul rând, pentru că veți fi verificați cu atenție la intrare, iar în al doilea rând, deoarece organizatorii nu lasă niciodată vizitatorii „FOSFOR” flămânzi. Pe teritoriul „GOODZONE” vor fi instalate mai multe food-zone cu diferite gustări și băuturi la prețuri rezonabile. Cumpărăturile vor putea fi achitate în numerar sau cu ajutorul cardului bancar. 
De asemenea, este strict interzisă intrarea pe teritoriul festivalului cu arme, substanțe narcotice și alte obiecte periculoase (bâte, cuțite, spray-uri lacrimogene, etc.). Toate obiectele suspecte vor fi sechestrate de către serviciul de pază. Vă rugăm să nu veniți la festival în stare de ebrietate, în caz contrar, nu veți trece controlul serviciului de pază.
La intrarea pe teritoriu, vi se va oferi o brățară de marcă. Important! La ieșirea de pe teritoriul festivalului, brățările vor fi scoase de pe mână. Dacă veți dori să vă întoarceți, va trebui să cumpărați un bilet nou. Vă sugerăm să luați din start cu voi tot de ce veți avea nevoie.
Iar acum, să vorbim despre ce veți avea nevoie pentru a petrece timpul la FOSFOR foarte și foarte cool!
Festivalurile de muzică întotdeauna sunt un motiv pentru a crea o ținută interesantă. Dacă duceți lipsă de inspirație, amintiți-vă de ținutele la festivalurile: „Alfa Future People”, „Tomorrowland”, „Untold”, „Ultra Music Festival”. Toate sunt atât de viu colorate, diferite, neobișnuite și libere. Îndrăzniți și veniți și voi la „FOSFOR” în toată splendoarea!
Dar nu uitați că „splendoarea” trebuie să fie și confortabilă, pentru că urmează să dansați timp de aproape 11 ore. Alegeți ceva comod (în special pantofii), care nu împiedică mișcarea. De asemenea, că sfătuim să lăsați bijuteriile scumpe acasă, pentru că există riscul să le pierdeți.
Pentru a nu sta la coadă la intrare, veniți mai devreme. Credeți-ne, veți găsi cu ce să vă ocupați. Teritoriul festivalului va fi amenajat cu multe zone grozave de fotografie și relaxare, unde veți putea face poze, ca apoi să le postați pe Instagram.
Și deoarece festivalul „FOSFOR” are loc în aer liber și pe malul lacului, nu uitați să luați cu voi spray-ul împotriva țânțarilor.
Pentru a vă scufunda pe deplin în atmosfera „FOSFOR”, treceți și pe la artiștii noștri. Cu ajutorul vopselelor fluorescente, aceștia vă pot transforma cu ușurință în regii și reginele nopții. Veți fi mai strălucitori decât stelele! În plus, pe teritoriul festivalului veți putea cumpăra și alte accesorii fosforescente.
Zâmbiți mai des, deoarece pentru voi, la FOSFOR va lucra o echipă întreagă de fotografi. Fie ca după festival să aveți mai multe fotografii pozitive și frumoase.
Luați prietenii cu voi! FOSFOR nu înseamnă doar muzică, dans și distracție, ci și prietenie, libertate și fericire.
Pășind pe teritoriul festivalului, uitați de toate problemele și lăsați-vă cuceriți de muzică
Iar noi vă reamintim că la „GOODZONE” puteți ajunge și cu automobilul personal. În acest scop, lângă teritoriu vor fi amenajate două zone de parcare pentru 300 de mașini, una dintre care va fi cu plată. Nu trebuie să rezervați  locurile din timp, deoarece totul va fi după principiul „primul venit – primul servit”.

How to get to FOSFOR

Prieteni, am pregătit pentru voi o serie de sugestii despre cum să ajungeți la FOSFOR:👇1) Cu microbuzul. Acestea vor porni la fiecare jumătate de oră, începând cu ora 17:00, din suburbia sectorului Sculeni (stația de unde pleacă microbuzele spre Călărași). Acestea vor circula în intervalul 17:00 – 05:00 în ambele direcții. Costul călătoriei spre cel mai tare festival al verii va fi de 15 lei.2) Cu taxi-ul. ITaxi va fi partenerul evenimentului, astfel că va fi suficient să spuneți cuvântul magic “FOSFOR”, iar șoferii vor ști exact unde să vă ducă. De asemenea, în aplicația ITaxi va fi disponibil și punctul “GOODZONE”3) Cu automobilul personal. Noi vom avea pregătite 2 parcări cu capacitatea de 300 locuri fiecare. Una va fi cu plată, 20 lei pentru întreaga durată a festivalului. Dacă aveți nevoie de un navigator, utilizați harta map.md. Căutați punctul “GOODZONE”.4) Cunoaște oameni noi. Scrie în grupul “Поехали вместе на «FOSFOR»" și cu siguranță vei găsi pe cineva cu care să ajungi la festival. 5) Cu autostopul. Metodă pentru cei cărora celelalte li se par plictisitoare ;)———————————————————————Друзья, мы подготовили для вас полезные советы о том, как добраться на FOSFOR:👇1) На маршрутке. С 17:00, со Скулянки (откуда отъезжают маршрутки на Калараш) каждые полчаса будут отправляться маршрутки. Транспорт будет доступен туда и обратно, с 17:00 до 05:00. Цена поездки на самый крутой фестиваль этого лета – 15 леев.2) На такси. ITaxi – партнер мероприятия, поэтому скажите волшебное слово “FOSFOR”, и шоферы поймут куда вас довезти. Также в приложении ITaxi доступна точка “GOODZONE”.3) На личном авто. Мы подготовили 2 парковки на 300 мест каждая. Одна из них будет платная – 20 леев на все время фестиваля. Если нужен навигатор, используйте карту map.md. На карте ищите точку “GOODZONE”.4) Заводите новые знакомства. Напишите пост в группе "Поехали вместе на «FOSFOR»" и вы наверняка найдете с кем добраться на фестиваль.5) Автостопом. Вариант для тех, кому все вышеперечисленное кажется скучным 😉

Опубликовано FOSFOR Понедельник, 1 июля 2019 г.

 Iar dacă doriți să vă relaxați cu adevărat și să vă scufundați pe deplin în atmosfera festivalului, mai bine veniți cu transportul public! Mai ales că în special pentru vizitatorii „FOSFOR”, începând cu ora 17:00 până la ora 5:00 dimineața, vor circula autobuze speciale în direcția: Chișinău-GOODZONE, GOODZONE-Chișinău. Microbuzele vor porni de la Chișinău de la stația de micobuze de lângă uzina „Topaz” din sectorul Sculeni (de unde pleacă microbuzele spre Călărași).
 Dacă încă nu ați reușit să cumpărați bilete, atunci, vă reamintim că le puteți achiziționa online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Biletele fizice sunt disponibile la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1 sau în orice magazin din rețeaua Enter. În plus, biletele vor putea fi achiziționate și pe teritoriul festivalului, pe 6 iulie.
Festivalul de muzică electronică „FOSFOR” este organizat de către portalul informațional și de divertisment Afisha.md cu sprijinul celui mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova – 999.md.